August 10, 2012

Sonila dhe rekordi i Doktorit


Sonila entuziazmohet tej mase për rekordin e ri të Doktorit në 

not gjatë transmetimit të  lajmit më të rëndësishëm të vitit në 

ABC News!

Vetë Michael Phelps është bërë xheloz dhe i ka kërkuar Sonilës që t’i zbulojë sekretin e rekordeve të Doktorit në not!

August 9, 2012

August 7, 2012

VINI RE: ALO MULI

VINI RE:
Të nderuar qytetarë e fshatarë!
Jeni të lutur që të mos i telefononi zotit Ministër të Brendshëm në numrin e tij celular deri në një njoftim të dytë, pasi telefonata juaj do të ishte fatale për të.
Kush është pranë tij, ti shpjegojë se ajo që ka në dorë nuk është tipi i fundit i celularit NOKIA, poooor ...
Ju faleminderit për bashkëpunimin!
Zëdhënësja e qeverisë

Lalzit Bay


“Gjiri i Lekësit”,
aty ku Ylli takon Hënën