August 19, 2015

6 foto të vjetra nën efektin "Photoshop"

 Shtuar disa pëllumba dhe disa ngjyra


 Transformim total


 Cifti i Lumtur


 Editim mjaft professional


 Shumë mendime në të njejtën kohë


Mbretëresha e oqeanit*    *    *

“Body on Me”, Rita Ora publikon videoklipin erotik të këngës me Chris Brown (foto&video)
Rita Ora ka publikuar videoklipin e këngës “Body on Me”, një bashkëpunim me Chris Brown. Videoja ishte menduar të bëhej pubik sot, por këngëtarja e ka publikuar atë në rrjetet sociale, për shkak të padurimit të fansave. Videoklipi përmban skena të nxehta dhe është konsideruar si më i guximshmi i këngëtares shqipare.


Body On Me
Rita Ora ft Chris Brown*    *    *