June 22, 2012

The real face of Albania today

Fytyra e vertete e Shqiperise sot:
E Bukura e dheut!
Superfuqia e vogel energjitike!
Ekonomia e dyte ne Europe pas Gjermanise!
...
Shqiperia e 1 Prillit  berishian!


Albania 2012, a small electrical superpower

PM Sali Berisha ka deklaruar serish sot midis te tjerash:
"Shqiperia 2012,  nje superfuqi e vogel energjitike..."

Nderkohe qe edhe sot, kryeqytetaret e Tiranes,
 jane perballur me nderprerjet e shumta te energjise elektrike.
 

June 21, 2012

Ushtari i mire shvejk pj 2

Ushtari i mire Shvejk:
Kujtim nga Shkolla e Larte e Bashkuar e Oficerave
"Enver Hoxha"June 19, 2012

Baba Mondi, çfarë çorbe po na gatuan?!

Baba Mondi i ka dhënë provat që është babaxhan 
dhe ulet gju më gju me popullin. 
Këtë rradhë e gjetëm duke gatuar posaçërisht për ne 
dhe i drejtuam pyetjen:
Baba Mondi,  çfarë çorbe po na gatuan?!