August 17, 2014

Ratko Mlladiç Ратко Младич përdhunohet në burg nga pesë të dënuar

Ratko Mlladiç është përdhunuar nga 5 persona në burg. Lajmi është bërë publik nga një prej rojeve të burgut në Hagë, ku Mlladiç vuan dënimin për krime lufte.

imazhe shqip

“Ata pritën deri sa ra nata dhe pastaj e kanë përdhunuar për orë të tëra, pesë prej tyre – kjo është e gjitha çka mund të zbulojë për ju”- citohet roja i burgut në gazetën “Bota Sot”.

Aktualisht thuhet se Mladiç gjendet në kujdes intensiv në një spital në Hagë, pas përdhunimit nga pesë të dënuar nga Ruanda.  Portali që ka publikuar lajmin shkruan: “Përshëndesim përdhunuesit dhe urojmë që ata kanë ‘mbështjellë’ me tela me gjemba organet seksuale”.


*   *   *