June 15, 2012

U mbars mali e polli nje ..

Shqiptarët në mbarë botën ndoqën me shpresë të madhe 
zgjedhjet e fundit presidenciale në Shqipëri.
Si përfundim: Ku ishim, e ku jemi? Asgjëkundi!
U mbars mali e polli një ..

Zgjedhjet parlamenti shqiptar 2012

Zgjedhjet për  presidentin e Shqipërisë në parlamentin shqiptar: 
Maxhoranca voton unanimisht dhe z. Bujar Nishani President i Shqipërisë me 73 vota Pro, nga 76 deputetë që ka gjithsej maxhoranca
Dy vota të pavlefshme dhe një votë kundër: 
Gazmend Oketa, Jozefina Topalli dhe …... ndonjë analfabet  :-) 
E kush guxon e voton  kundër nga deputetët e maxhorancës ?!!

June 14, 2012

Histori Dashurie Albania 2012

Histori Dashurie, Albania 2012

Ju bëftë mirë,shqiptarë të dashur!

(Në mëngjes,drekë,darkë. Para dhe pas buke L)


June 12, 2012

Ushtari i mire Shvejk - Pj.1

The Good Soldier Švejk
Great times call for great men!
By Jaroslav HašekUshtari i mirë Shvejk

Kohërat e mëdha kërkojnë njerëz të mëdhenj!
By Bujar Mehmeti - Nishani

June 11, 2012

hashashi Bujar Nishani

Kryeministri Sali Berisha promovon president të Shqipërisë
z. Bujar Mehmeti (Nishani) me motivacionin:
“ Për rezultate të larta rekord në eksportin e hashashit”


Metamorfoza Artan Hoxha

Artan Hoxha:
Metamorfoza e njeriut të Ri demokratik,
nën udhëheqjen e ndritur të shokëve komunistë
 Sali  &  Liri Berisha.
P.S. Mizë e bythës së pushtetit!!!