February 28, 2013

Çfarë ndryshimi ka?!!http://www.gazetatema.net/web/2013/02/28/dhe-ne-presim-qe-ky-minister-te-luftoje-krimin-topalli-e-trajton-si-kalama-ulu-mor-ti-video/February 26, 2013

Ëndrra djaloshare e disidentit Jam S’Jam Malltezi


Pak Djathë: 

Ëndrra djaloshare e disidentit Jam S’Jam Malltezi

http://www.gazetatema.net/web/2013/02/26/aventurat-e-sandrit-per-te-bere-jamarberin-disident-per-djathin/