October 27, 2012

Kllounët e Oborrit Berisha


Kllounët e Oborrit Berisha


Nga moria e larmishme e kopesë së pseudo-intelektualëve shqiptarë, që vegjetojnë në mediat shqiptare, ne sot veçuam dy nga më të spikaturit; Si model për të mos u ndjekur nga të rinjtë të cilët aspirojnë për t’u bërë moderatorë.

Nga sondazhet që kemi bërë, këta tv dy e meritojnë kokë e këmbë titullin e lartë ”Gaztor i Oborrit Berisha”

October 22, 2012

EUROMONA LSIMonika Kryemadhi, fustan 7 mijë euro 
në pritjen e Liri Berishës

Fustani i Monika Kryemadhit kushton 5.146 paund anglez. Ose afërsisht 7 mijë euro. Ai është mëndafsh i zbukuruar me gurë të çmuar dhe në koleksionin e tij ka çmimin 5.146 paund, ose afërsisht 7 mije euro.

Ky ishte një nga fustanet më të shtrenjtë në mbrëmjen gala të Liri Berishës, po të mos llogarisim zbukurimet prej floriri të zonjës Berisha. Pas Kryemadhit, fustanet më të shtrenjtë i kishte Majlinda Bregu, Mesila Doda dhe vetë Liri dhe Argita Berisha. TemA ka një set të zgjeruar fotografish nga pritja dhe do të verifikojë çmimin e çdo fustani apo aksesorësh të “zengjinëve” të rinj të Shqipërisë.


*   *   *