July 4, 2012

Flamur Renea

Kryeministri deklaron në mbledhjen e qeverisë 
se turistë të panumërt do të vijnë këtë tremujor në Shqipëri  dhe ... 
Muli stërvitet për të mirëpritur turistët 

July 3, 2012

Zonja e Zezë Liri Berisha


Zonja e Zezë Liri Berisha


Me parathënie nga Frrok Qupi
"SHTËPIA BOTUESE 55"

Bythëlëpirësi Fahri Balliu, pasi lëpiu të Enver Hoxhës, Ramiz Alisë, Xhelil Gjonit, Sali Berishës etj..., 
përgatiti për botim këtë libër për Liri Berishën, që do dërgohet për botim kur Berishajt të mos jenë më në pushtet


Çmimi 20€
P.S. Shitet me detyrim në bibliotekat e shkollave shtetërore