January 10, 2013

Ne jemi ndryshimi, per ParaPD nis fushatën: 
Slogani ynë do jetë 
“Ne jemi ndryshimi, përpara”

January 6, 2013

Sali Berisha dhe Ushtari i Mire Shvejk


Sali Berisha dhe Ushtari i Mirë Shvejk, 
Bujar Nishani Mehmeti