September 28, 2012

O Sali ma i bukri shpendveIncidentet e Doktorit tek shkolla
 “Ahmet Zogu”

Doktori vizitoi një shkollë në Bathore, e cila mori emrin “Ahmet Zogu”. Pas ceremonisë, Doktori hyri në një klasë për të bashkëbiseduar me fëmijët. Zuri vendin e mësuesit tek tavolina, përshëndeti nxënësit dhe filloi të bashkëbisedojë me ta:
-Së pari du me ju uru për emrin e ri të shkollës, tha Doktori. Ahmet Zogu, siç keni mësuar dhe nga librat tuaj, është figura më e madhe e kombit shqiptar, njeriu që ka hedhë themelet e shtetit shqiptar, njeriu që ka vendosur demokracinë dhe ka themeluar mbretërinë në këtë vend ...

Lexoni:

September 26, 2012

Rojet Bregdetare ...Rojet Bregdetare të Shqipërisë

ose

“T’i varësh Ujqërve Mëlçitë në qafë”


                Sali Berisha

                Lulëzim Basha

                Kristaq Gerveni

                Bujar Nishani


P.S. Baca e mbajti premtimin:

E veshi fustanellën ...

... uniformën e rojeve greke!!

September 24, 2012

The Outsider - FNGazeta TemA/Kronika e zezë: 
data 24 Shtator 2012

1- Sarandë, kapet 41 kg drogë. Vinte nga Lazarati dhe kishte si destinacion Igumenicën
http://www.gazetatema.net/web/2012/09/24/sarande-kapet-41-kg-droge-vinte-nga-lazarati-per-igumenice/


2- KLD: Gjyqtarët, shkelje për dosjen “Xhakaj”. Do procedohen penalisht.
http://www.gazetatema.net/web/2012/09/24/kld-gjyqtaret-shkelje-per-dosjen-xhakaj-do-procedohen-penalisht/


3-Rikthehen vrasjet, qëllohet për vdekje një person në Divjakë!
http://www.gazetatema.net/web/2012/09/24/rikthehen-vrasjet-qellohet-per-vdekje-nje-person-ne-divjake/


4- LAJM I FUNDIT/ Krim shuan familjen në Lezhë. Komshiu ekzekuton prindërit dhe djalin e tyre
http://www.gazetatema.net/web/2012/09/24/lajm-i-fundit-krim-i-rende-ne-lezhe-ekzekutohen-prinderit-dhe-femija-i-tyre/


Krimi është shtruar këmbëkryq në sofrat shqiptare, por Muli është infiltruar këmbëkryq në sofrën e bandës së Durrësit. Banda i ka ditët e numëruara!