April 4, 2017

L(ul)azarati


“Lul, ke qënë ministër dhe vizitoje Lazaratin, beson se qeveria teknike lufton hashashin…? Sa të mësojnë zyrat ministrat…e kanë mbjellë dhe në saksitë e kryeministrisë”

Gazetari Artan Hoxha pyet Bashën si ish- ministër të Brendshëm, që vizitonte dhe Lazaratin, nëse beson se qeveria teknike lufton hashashin.

Sipas tij, sa të mësojnë zyrat ministrat e rinj, çunat e hashashit e kanë mbjellë dhe në saksitë e kryeministrit të qeverisë teknike.

Ndërkohë që i fut dhe një thumb për marrëdhëniet me LSI dhe besimin se vetëm PS blen vota me para hashashi, dhe jo bashkëqeverisësja LSI.

“Basha:”Qeveria teknike do luftoje hashashin…”

Hej Luli, seriozisht e ke?!!!!

Jo per gje, por ke qene dhe minister i brendshem kur vizitoje Lazaratin.

Sa te mesojne dyert e zyrave ministrat e qeverise teknike, cunat e hashashit e kane mbjelle dhe ne saksite e kryeministrise….

Me qe jemi te hashashi…

Opozita eshte shqetesuar se:

PS-ja do i perdor paret e hashashit per te blere zgjedhjet!!!!

Po LSI-ja per cfare do i perdor paret e hashashit?!!! Per te blere pasterma dashi tul e dhjam?!!!”, shkruan në rrjetin social gazetari Hoxha.

*    *    *