March 16, 2013

Spikerja e Parlamentit Shqiptar
Kryetarja e Parlamentit Shqiptar?

Spikerja e Parlamentit Shqiptar?

Go(jo)rja e Parlamentit Shqiptar!

March 15, 2013

Policia Shqiptare
Policia në Shqipëri

Në Shqipëri më shpejt të mbërrin PIZZA se sa POLICIA!

* * *2 Policët

Ishin 2 policë, njeri gjeti 3 bomba dhe i thotë tjetrit:
- Hajde ti dorzojmë në rajon.
- Ok i tha ky, por nëqoftëse na plas ndonjë në dorë?
- I themi shefit që gjetëm vetëm dy!

* * *


Pijaneci, Polici dhe … Hajduti

Një burrë ishte bërë tapë dhe doli para pasqyrës, pa veten e tij dhe tha: U hajduti!
Zbriti poshtë dhe i tha një polici: Shpejt, shpejt, tek shtëpia ime ndodhet një hajdut.
Kur shkoi polici përpara pasqyrës shikon dhe thotë:
- O budalla,  por ja ku e paske pasur policin përse më thirre mua?!!

* * *Muli dhe Dhia

Kur zbriti Muli nga Topojani, që të kishte bulmet të freskët në konvikt, mori edhe një dhi me vete në Tiranë. Duke hecur rrugës, një djalë i vogël e shikon dhe i habitur pyet:
- Ku po shkon me këtë gomar?
Muli i krekoset dhe përgjigjet:
- Nuk është gomar, është dhi.
Djali i vogël ja kthen:
- Nuk të pyeta ty, pyeta dhinë …

                                                   * * *
March 14, 2013

Imami i Salistanit
Ja si e ka katandisur Ushtrinë Shqiptare

ish ushtari Arben Struga,

sot Imami i Salistanit
March 12, 2013

Bishti i Qenit
Bishti i Qenit: 

Sali Berisha bisht qeni ka për të mbetur,

i kërrusur, deri në grahmën e tij të fundit


*********************************

Ku ti kërkoj rrënjët e tua Sali?


Si një arrë gungë që e ka zënë rrufeja

Si një moçal që s’ka fund e s’ka anë

Si jashtëqitjet që pordhon diarreja

Si një aromë që kutërbon dynjanë!


********************************

March 11, 2013

Udhëzimet e doktorit për zgjedhjet 2013Sipas udhëzimeve më të fundit të Doktorit 

Poni ul moshën e Zhozit në 16 vjeç
(që ta martojnë prapë sipas Kanunit të Lek Plepit)


http://www.gazetatema.net/web/2013/03/11/poni-zberthen-udhezimin-per-zgjedhjet-ne-moshen-16-vjecare/