December 6, 2014

Kim Berishian


Kim (Jong + Kardashian) = Kim Berishian


*    *    *

Selfie aheng


Selfie tu shku për aheng


Kena le 
për  çef
Kush na ka inot
Kshu na paftë
Ditë e not!


*    *    *
December 3, 2014

Madonna sexy pictures/Interview magazine


Madonna ka treguar gjoksin e saj derisa ka marrë disa poza seksi gjatë një serie të re të fotografive.

Mbretëresha e muzikës pop ka pozuar për fotografët e famshëm Mert Alas dhe Marcus Piggott në një set të ri për revistën Interview.

Ajo shfaqet provokuese në fotografitë artistike të cilat e tregojnë atë në prapavijë të veshur me të brendshme seksi dhe poza epshndjellëse.


Madje në njërën nga fotografitë, Madona shfaqet krejtësisht topless, duke shfaqur pastër dhe pa mbuluar thimthat e gjinjve të saj.

Në intervistën shoqëruese të fotografive, Madonna ka folur edhe për varësinë nga droga. Ajo ka tregua se derisa ka qenë e varur nga droga, ka provuar që të konsumojë shumë ujë që të largojë nga trupi lëndën narkotike.


"Njerëzit përdorin drogë, sepse duan të lidhen me Zotin ose të arrijnë një nivel më të lartë të ndërgjegjes. Droga të jep iluzionin se je afër Zotit, derisa në fund ajo të merr jetën”.


"Dua të them se dhe unë kam provuar gjithçka njëherë e një kohë. Por sa më shumë ‘high” q isha, kam kaluar kohë të tëra duke pirë tonelata me ujë për ta nxjerrë jashtë sistemit tim”, ka thënë këngëtarja.*    *    *