April 12, 2013

Kur gjen tenxherja kapak
Kur Gjen Tenxherja Kapak

- Çfarë del nga martesa e një gjarpëri me një iriq?
- Një metër e gjysëm tel me gjemba!
- Po nga martesa e Ilir Kryemadhit me Monika Metën?
- Del LSI SHPK!

Lëvizje (ç)Integruese sa majtas – djathtas, para – mbrapa, por gjithmonë poshtë e më poshtë, nëpër të gjitha ngjyrat e Spektrit të ndyrë të (d)Ylberit politik shqiptar.

Ka edhe më keq: Pjella e tyre po rritet, ashtu siç u rritën Argita e Shkëlzeni. Përderisa prindërit e tyre janë njëlloj, kush garanton se pjellat do të jenë ndryshe?!  

Ky takëm politikanësh e partish dhe tërë soji e sorrollopi i tyre,  duhen shporrur një herë e mirë nga Shqiptaria. 

Edhe Haxhi Qamilit do ti vinte ndot prej tyre.
Kur gjen tenxherja kapakun
Kur Gjen Tenxherja Kapakun

- Çfarë del nga martesa e një gjarpëri me një iriq?
- Një metër e gjysëm tel me gjemba!
- Po nga martesa e Ilir Kryemadhit me Monika Metën?
- Del LSI SHPK!

Lëvizje (ç)Integruese sa majtas – djathtas, para – mbrapa, por gjithmonë poshtë e më poshtë, nëpër të gjitha ngjyrat e Spektrit të ndyrë të (d)Ylberit politik shqiptar.

Ka edhe më keq: Pjella e tyre po rritet, ashtu siç u rritën Argita e Shkëlzeni. Përderisa prindërit e tyre janë njëlloj, kush garanton se pjellat do të jenë ndryshe?!  

Ky takëm politikanësh e partish dhe tërë soji e sorrollopi i tyre,  duhen shporrur një herë e mirë nga Shqiptaria. 

Edhe Haxhi Qamilit do ti vinte ndot prej tyre.April 11, 2013

Chameria is Albanian28 Nëntor 2012

Çamëria është  Shqiptare

Times Square – New York City


April 10, 2013

Salistan 98'Grushti i Shtetit 14 Shtator 1998
(Video Top Story - Top Chanel)
April 8, 2013

Zeni i BacësDeri më sot është fshehur nën lëkurën e tij…, 
po nesër? 
Nesër, kur i jati shpellar të ketë thyer  qafën, 
çfarë do bëjë Zeni i Bacës?