April 7, 2012

Erdhi prilli

Erdhi prilli . . . 


Berisha Gerdec 2008

<img src="Berisha Gerdec 2008.jpeg" alt="Shkelzen Sali Berisha Gerdec 2008" />
Berisha's ReCollection
Gerdec March 15'th, 2008

LGBT Berisha

Në pritje me padurim për pjesmarrjen e tij 
në Paradën LGBT (Lesbian-Gay-Biseksual-Trans)

Dildo me dy koka

Pas gjuhës së detyruar kineze
ja dhe nisma e rradhës e kryeministrit tonë:
Dildot me dy koka

Berisha vdiq

Tek varri i udheheqesit Enver Hoxha

Frrok Qupi

“Zëri i Pyllit” 

Frrok Qupi 

Sala' Bin Laden


Sala' Bin Laden Berisha & Hysen Shoshori

Turpi i kombit shqiptar,
Sali Ram Berisha

Shikoni videon:Kunati i shokut Xhelul


Kunati i shokut Xhelul 

Modeli SaliBole


Çelësi i suksesit ekonomik shqiptar 
97’- 2012 
ministri i financave Ridvan Bode"Non stop one stop shop" made in Berisha

"Non stop one stop shop" Albania, 
made in Berisha

Berisha Nasdaq

Modeli financiar-ekonomik SaliBode, 
modeli me i mire ne bote

Luli i PeDe

Luli i Partisë, Luli i Bashkisë


Ç’e gjeti të zezën Parti
Ç’i gjeti të zinjtë antarë,
Një tufë Burra me Mustak
Udhëheq Luli me Duvak!Tre motrat e PeDe

3 motrat ideologjike te PD

Bankomati berisha

Bankomati Berisha

Ku ka ze ... Lul Basha

Ku ka zë nuk është pa gjë ♀ ☺

Dildo XXL me dy kokaKomplet Dildo, me Dy Koka

Ndrea Panda

Vrases ne liri, Ndrea Prendi!

Fatos Nano president?!!!Fatos Nano president?!!!

By Gary Kokalari - Political Analyst - Exclusively for ACLIS
The current drug trafficking routes in Albania and their relations with Prime Minister Fatos Nano.
Albania has become an important country for the trafficking of drugs, establishing itself as a safe transit route between East and West. Albania has made available to this kind of traffic its human resources and its political power. Before 1997, the drug trafficking in Albania was blooming through the planting of drug related plants and their sale outside Albania. Strong drugs such as heroin or cocaine were not present at the time because of the lack of serious partners and partners with political power. ..

LEXONI KETE LINK:
http://www.albca.com/aclis/modules.php?name=News&file=print&sid=1109

Agim Llupo vrases

Agim Llupo?
Jo, Sali Berisha!

Shakira & Berisha


Këngë patriotike 
nga 
Kryeministri Sali Berisha,
Ciljeta Xhilaga
&
Friends

Shikoni videon e këngës 
"Sa bythën e mirë"

Pranvera Shqiptare dhe Sali Gedafi

Omar Gadafi, Abu Amar, Sali Berisha,

Sali Geddafi 
dhe 
Pranvera Shqiptare

Video e vdekjes se Gedafit (+18):
Familja SalGita & LiriXen Berisha

<img src="familja sali berisha.jpeg" alt="Familja SalGita  &  LiriXen Berisha" />

Familja SalGita 
&
 LiriXen Berisha


Banda Berisha Gerdec

<img src="Gërdec, 15 mars 2008.jpeg" alt="Banda Berisha, Gërdec, 15 mars 2008" />

Banda Berisha 

Gërdec, 15 mars 2008