May 1, 2012

Nuk duhet Ajnshtajn, kryebashkiaku Basha ...!

<img src="Sheshi Skenderbej.jpeg" alt="Lulzim Basha, Sheshi Skenderbej" />

Një “mrekulli e dorës së njeriut” në mes të Tiranës së vitit 2012.
Dhjetra mijëra makina harxhojnë karburant të panevojshëm, kohë të panevojshme dhe shkaktojnë ndotje të panevojshme të mjedisit duke u rrotulluar në “linesin” gjigand mu në zemër të Tiranës së mileniumit të tretë!Mijëra këmbësorë, i  vërdallë këtij “linesi” gjigand, me frikë në zemër se mund të aksidentohen nga çasti në çast nga makinat e panumërta. Shumë prej tyre, i bien shkurt, mes për mes, siç duket edhe në këtë foto ilustruese.Vetëm pak hapa larg Bashkisë së Tiranës dhe zyrës së kryebashkiakut Lulëzim Basha!

A nevojitet Ajshtajni … ?!!! 


Sali Berisha: No further info needed

<img src="Sali Berisha.jpeg" alt="Sali Berisha: No further info needed" />
Nuk ka nevoje per komente, epitete dhe sqarime te tjera shtese. 
Mjafton te thuash: 
Sali Berisha

April 30, 2012

Do e baj Shqiprin ...

<img src="Sali Berisha.jpeg" alt="Shqiperia, Sali Berisha" />


Një nga premtimet e pafund
të supermashtruesit Sali Ram Berisha:
"Do e baj Shqiprin,
kopshtin ma të bukur 

qy ka pa noj her Evropa!!!"


April 29, 2012

Partia Fryma e Re Demokratike

Logo e partise Fryma e Re Demokratike,
Tirane (perballe Parlamentit)