January 5, 2013

Standardet e kryeministrit për Familjen dhe opozitën (on Facebook)Nga Mero Baze
 
Në fund të vitit 2007, për herë të parë Partia Demokratike në pushtet hapi debatin rreth standardeve që do të vendoste në jetën publike për ata që akuzoheshin për korrupsion. Një vëlla i ish- Ministrit të Drejtësisë, Ilir Rusmali, kish biseduar diku për të hyrë në garë në një tender, që nuk u bë kurrë, dhe kish kërkuar t’i jepej shansi nëse ishin në kushte të barabarta me dikë tjetër. Biseda, që ngjante më shumë e kërkuar për të prodhuar një “dosje” ndaj njeriut që kish refuzuar t’i firmoste për projektin e Gërdecit, iu përdor atij publikisht dhe ai dha dorëheqje duke kërkuar të hetohet. 

http://www.gazetatema.net/web/2013/01/04/standardet-e-kryeministrit-per-familjen-dhe-opoziten/


January 4, 2013

Hysen Shoshori uron KM Berisha ne facebookilir floriri


Tani femrat do lënë kokën fare për këtë mashkull 

http://www.gazetatema.net/web/2013/01/04/tani-femrat-do-lene-koken-fare-per-kete-mashkull-foto/

January 3, 2013

GËZUAR 2013

Të gjithë shqiptarët 
kudo që ndodhen ju urojnë nga zemra:
GËZUAR VITIN e RI 2013