January 31, 2013

Derri Maç i LSIINTERVISTA/ Deputeti i Agimit të Artë (ai që u takua me Kserën): Shqipëria s’është shtet, Skënderbeu është grek

Kristos Papas, deputeti i partisë neonaziste greke Agimi i Artë, ka dhënë një intervistë për Artur Zhejin, që ka nisur emisionin “360 gradë” në News 24. Teksa i tund Zhejit flamurin shqiptar para fytyrës, ai lëshon akuza nga më të rëndat ndaj shqiptarëve

Zoti Papas, partia juaj Agimi i Arte është një parti e cila ka vënë helenizmin dhe interesat kombëtare greke në plan të parë. A mendoni se Greqia është në rrezik dhe a ekziston sipas jush një konspiracion kundër Greqisë?

Para se të përgjigjem dua t’ju përshëndes edhe unë dhe gjithashtu të përshëndes të gjithë vëllezërit tanë, grekët e Vorio-Epirit që ndoshta na ndjekin në këtë emision dhe t’ju them nuk ju harrojmë dhe jemi afër jush. Përsa i përket pyetjes suaj u përgjigjem se me të vërtetë Agimi i Artë është një parti etnike, e cila lufton për të drejtat e helenizmit dhe unë kam nderin dhe gëzimin ta drejtoj. Përsa i përket konspiracionit, mendoj se nuk gjendet vetëm Greqia në qendër të fajdexhinjve ndërkombëtarë, gjenden të gjithë popujt e botës. Globalizmi apo rendi i ri është një rrezik për të gjithë popujt, siç është gjithashtu një rrezik edhe për popullin tuaj.

Lexo:

http://www.gazetatema.net/web/2012/12/07/zheji-nderkombetaret-e-mbeshtesin-ne-heshtje-nacionalizmin-e-berishes/

http://www.gazetatema.net/web/2013/01/28/deputeti-i-agimit-te-arte-ai-qe-u-takua-me-kseren-shqiperia-seshte-shtet-skenderbeu-eshte-grek/

http://www.gazetatema.net/web/2013/01/31/agimi-i-arte-kercenon-shqiptaret-ankthet-tuaja-me-te-keqija-do-behen-realitet/


January 30, 2013

The Mask


- Kur Hiqen maskat?
- Më 23 qershor të 2013!