September 6, 2012

Gamor ti, gamor kush t'vuni


Muli dhe sekretarja e tij personale studjojnë në shtypin partiak metodat se si të trajtojnë opozitën parlamentare shqiptare. 

Dy bejtexhinj të revoltuar i këndojnë:

O Flamur more Flamur
Vare veten me ushkur!
Gamor ti, Gamor kush t’vuni
Sot a nesër, valo druni!
September 5, 2012

Karnavalet e Shqiperise 6


Karnavalet e Shqipërisë Nr.
6 :
Fatmir Mediu, Sokol Olldashi, Genc Pollo,
Dashnor Sula, Mark Marku, Tritan Shehu

Dhi e zgjebosur dhe ...


Kryeministri Sali Berisha, gjatë pjesëmarrjes në konferencën e BLED-it në Slloveni, ka mbajtur një fjalë të gjatë, ku është përqendruar në shumë pika të ndryshme, duke filluar nga zhvillimet ekonomike në vend.
Ai ka deklaruar se një shqiptar sot merr 9 mijë dollarë për frymë në vit ...

Lexo më shumë: