December 9, 2012

Don Kishoti i Sllobodan-kës


Milosheviçi ynë!
Nga Mero Baze

Shqipëria dhe Serbia po shikohen në mënyra të ndryshme nga Bashkimi Evropian në rrugën e tyre drejt anëtarësimit. Ndërsa për Shqipërinë Ministrat e Bashkimit Evropian nuk do të japin votën për marrjen e statusit si vend kandidat për në BE, ata do të bëjnë një hap tjetër përpara për Serbinë, duke çelur negociatat për anëtarësimin e saj në Bashkimin Evropian. Ky është hapi i dytë i Serbisë përpara nesh në rrugën drejt Bashkimit Evropian, ndërkohë që vendi është realisht i ndarë në qëndrimet pro dhe kundër Evropës...

Lexo:  http://www.gazetatema.net/web/2012/12/07/miloshevici-yne/