July 11, 2012

Fruta, zarzavate dhe plehra Tirana 2012


Në cilin vend në Europë mund të ndodhë, 

që të tregtohen  frutat dhe zarzavatet në të njëjtin vend 

ku janë kazanat e grumbullimit të plehrave të lagjes?!!

Rruga “Don Bosko” -  Tiranë, 11 korrik 2012

July 9, 2012

Ilir Meta LSI-ja

Nga cikli "Populli" u këndon prijësave të tij:
“... Thellë në malet e Skraparit,
lindi burri i vatanit,
kush m’i qan hallet e mia,
Ilir Meta LSI-ja ...”