February 9, 2013

Unë dhe Kokëpalarët


Ne shqiptarët nuk duhet të harrojmë kurrë se kush ishte shkaktari i tragjedisë së 21 Janarit dhe kush na quajti të gjithëve: Ne, Popullin Shqiptar 
"Kokëpalarë”

February 3, 2013

Me Duar te Pastra (Video & Foto)
Sali Berisha
  
“Me Duar të Pastra”

Kërcënon:
Jua baj prap si më 21 Janar!
(Video)