July 28, 2012

London 2012 Hall of Shame


Zbulohet vendndodhja e kyeministrit Sali Berisha në Londër:

London 2012, “Hall of shame”, diktator’s corner

Në “Hollin e Turpit”, këndi i diktatorëve 

July 25, 2012

Mamica-Muli infiltrohet ne klubet e nates

Berisha:  Zhurmat e kanë kthyer Shqipërinë në vend surrealist ...

“Nga zhurma prej diskotekave ky vend po bëhet vend surrealist. Ky vend duket si vend i realizmit fantastik. Do të ketë zero tolerancë në tejkalimin e përcaktimeve ligjore. Unë ftoj me shumë njerëzi dhe miqësi pronarët e këtyre lokaleve të mos i kaplojë babëzia. Ka një orar që njerëzit duhet të flenë. Të mendojnë se përveç lokaleve të tyre ka pushues, ka të sëmurë, ka foshnje, të cilët përtej një kohe të caktuar nuk mund ta tolerojnë atë që ata krijojnë në lokalin e tyre,” tha Berisha.


Mamica Muli infiltrohet në klubet e natës për të zbuluar se kush bën zhurmë natën në Shqipëri


July 24, 2012

July 23, 2012