September 15, 2012

Bond, James Bond ...
Muli 007 sekuestron

armët e krimit që do të përdoreshin kundër qeveritarëve!


Plani dhe armët e krimit:


Sali Berisha: Me miell të bardhë

Edmond Panariti: Me kos të prishur

Ridvan Bode: Me 1 qese gjizë

Sokol Olldashi: Me copë sere

Eduard Halimi: Me supë kineze të skaduar

Genc Ruli: Me kastravecë të gjatë

Genc Pollo: Me shalë biçiklete

Spiro Ksera: Me bukë thatë

Arben Imami: Me barut fisheku

Flamur Noka: Nuk do qëllohet se është idiot dhe nuk kupton!

Plani i sulmit i detajuar lexo:

http://www.gazetatema.net/web/2012/09/15/flamuri-thellon-hetimet-per-atentatet-e-mundshme-ndaj-qeverise/
September 14, 2012

Act Now Flamur!


Act now Flamur Noka!
Shtyp butonin dhe ...

September 12, 2012

THE DICTATOR and ...


Diktatori dhe 

media, gazetarë, e bashkëpunëtorë të tij, 

“të pavarur”:


Klan
ABCnews(fake)
TVSH
AS
News24
Gazeta & Shtëpia Botuese 55
RD
...

Aleksandër Frangaj
Blendi Fevziu
Sonila Meço
...

Erla Mëhilli
Silvi Bardhi
...

(Të gjithë këta janë në foto)
Lista është shumë e gjatë, por ne morëm disa mostra (jo mostra) të tyre!

September 9, 2012

Benvenuti a VeneziaShqipëria po ndryshon
Është një rrug’ që na bashkon
Drejt të ardhmes po na çon
Hëna Blu, që na ndriçon!

Shqipëria po ndryshon
100 vjetshi po afron,
Na përmyt e na lulzon 
Si Venecia, Shkodra jon!