August 31, 2012

Hajgare me Nishanin
Napoloni dhe Nishoni kur ka ken student në

 “Shkollën e Bashkueme t’Oficerave Enver Hoxha”


Nishoni  hin en provim edhe e vet profesori: 

Qysh e ka pas emnin mreti ma i suksesshëm francez?

Nuk e di! - I përgjigjet studenti Nishoni.

Napolon Bonaparti!, - Thot profesori.

Nishoni niset me dal jasht.

Kah ja ki msy?, - E vet profesori.

M’fal se menova qe pi thirr kandidatin qeter.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Ora e vjedhjes...


Shkon Nishoni n’stacion t’policis edhe deklaron:

Ma kan vjedh kuleten...

E kur ta kan vjedh?

Nuk e di se ma vjedhen edhe sahatin.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vorrimi


U dek Sali Berisha. 

A pe vjen n’vorrim? – pi vet Jozefina Nishonin.

Valla duhet me shku se mes mi shku nuk em vjen as ai mu.


* * * 
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  August 29, 2012

Fshati digjet ...


Edhe një kovë ujë se u fik!

As helikopteri turk i ardhur për ndihmë nuk ka karburant!
Pas 40 vatrave të zjarrit në mbarë Shqipërinë, lajmi i fundit është se 20 shtëpi janë në mes flakëve në Malaj të Mirditës
Qeveria shpenzon qindar miliona euro për helikopterë luksozë qeveritarë!!!

Lexo:

August 28, 2012

I believe I can Fly official poster


Pas rekordeve të pabesueshme të notit, alpinizmit, Doktorit i është mbushur mendja se mund të fluturojë! Stafi i tij i bindur, familjarët, mediat e oborrit, e mbështesin fuqimisht Doktorin dhe kanë shtuar edhe një zë në buxhetin e shtetit ( u hoq fare zëri i emergjencave civile ) për realizimin e këtij projekti. Fluturimi do të bëhet me rastin e 100 vjetorit të PAVARSISË së Atdheut, me datën 28 nëntor 2012, nga Bulevardi “Zogu i Parë”.  

Ç’na kujtohet për bela ajo loja që luanim kur ishim fëmijë:
Fluturon, fluturon, fluturon ... gomariiii!

August 27, 2012

Is he (in) valid


Është përfolur shumë statusi dhe gjendja shëndetsore e presidentit të porsa emëruar Bujar Nishani Mehmeti. Nga operacionet kirurgjikale, deklaratat e tij se do shërohet plotësisht pas një viti e gjysëm, tek akrobacitë e Berishës në vendosjen e tij si president, lindin logjikshëm pyetjet:
A është zoti Bujar Nishani Mehmeti, një president i vlefshëm? 
A është ai valid apo invalid? 
Invalid apo valid? 
I vlefshëm apo i pavlefshëm?