March 23, 2013

Sytë e ..'..Flamuri i Bën Sytë Katër

nga Udhëzimet dhe Porositë e Doktorit 

për Zgjedhjet e Qershorit 2013

March 19, 2013

Bekimi Hynjor...i Doktor GANGRENËSSali Berisha Bekohet në Vatikan? !

Është thjesht Halucinacioni i tij i rradhës. Do e durojmë deri më 23 Qershor këtë delirant?

Shikoni si përpiqet ti tërheqë vëmendjen Zonjës Merkel dhe ajo e injoron   e nuk e begenis fare.

Shikoni dhe zonjën folëse të Parlamentit Shqiptar; Që në abetaren e etikës mësohet se kapelja hiqet në shenjë respekti. Aq më tepër në një ceremoni si kjo.

Të gjithëve u vret sytë kjo pamje, vetëm halabakërisë që përfaqëson Shqipërinë e Mjerë, Jo!

TURP! TURP! TURP!


H.Sh.

http://www.gazetatema.net/web/2013/03/19/shmangia-mendore-e-berishes-ne-takimin-me-papen/

http://www.gazetatema.net/web/2013/03/19/te-gjithe-shikojne-papen-berisha-shikon-merkelin/


March 18, 2013

AlfatoksinaZëdhënësja e Ministrisë së Brëndshme njofton opinionin publik se, mbas shumë hetimesh të kryera në vendngjarjet, u zbulua përfundimisht origjina e alfatoksinës në qumështin që tregtohet në tregun ushqimor të Shqipërisë, Kosovës e më gjërë.Në foton mësipërme tregohet momenti i kapjes në flagrancë të alfatoksinës. Një burim i brëndshëm nga ministria na informon se që të dy (objekti dhe subjekti) e kanë origjinën nga Topojani i Kukësit.

H.Sh. d.v.