June 2, 2012

May 31, 2012

Children's day Berishajt

Gëzuar 1 Qershorin të dashur fëmijë shqiptarë!

Nënë Liria mendon për ju!


May 30, 2012

21 janari 2011, puçisti!

Në 21 janar 2011, 
gjatë protestës paqësore në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, 
u vranë me duar në xhepa 4 protestues të pafajshëm dhe u plagosën 6 të tjerë! 
Kryeministri Sali Berisha akuzoi opozitën 
për puç me armë të sofistikuara si: çadra pistoletë, thika me helm etj … 
dhe justifikoi vrasjet si mbrojtje të institucionit të kryeministrisë!!!
May 29, 2012

Gollum Berisha

Gollum Ram Berisha: 

Thesari Shqipëri po më ikën nga dora!