Nostalgy


Berberhane
Bulmetore
Shëtitje te Monumenti i xhaxhit Enver
Dyqani i BukësNë Rradhë për Bukë!
1 Qershori

Filatelia Shqiptare

1 Qershori

Pesë Heronjtë e Vigut

Aksionistët

Autobuz?!!

Autobuzi tip Fizarmonikë

Prodhim i Shkodrës

Supercharged ;-)

Moj Ushtria Popullore Garancia je për Ne

Cic Mic

PTT ke SelviaUsta, Dopio Konjak 
Komunizmi Kaput!
3 comments:

 1. hahhaha sa foto te bukura..NOSTALGJI !!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Me ka morr molli me u rrujt Ke Selvia, ha ha ha ha

   Delete
 2. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!