October 27, 2012

Kllounët e Oborrit Berisha


Kllounët e Oborrit Berisha


Nga moria e larmishme e kopesë së pseudo-intelektualëve shqiptarë, që vegjetojnë në mediat shqiptare, ne sot veçuam dy nga më të spikaturit; Si model për të mos u ndjekur nga të rinjtë të cilët aspirojnë për t’u bërë moderatorë.

Nga sondazhet që kemi bërë, këta tv dy e meritojnë kokë e këmbë titullin e lartë ”Gaztor i Oborrit Berisha”

5 comments :

 1. Njeri me i ndyre se tjetri. Qe te dy jane vampire per leke dhe shesin edhe bythen (Arditi e shet per qejf xhanem)

  ReplyDelete
 2. Krejt muti qe u kohet shqiptarve ... del nga dyqani i Bledit ...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dy Kambere,
   Ne nje dere,
   Njeri pjerdh,
   Tjetri mban ere!
   Ky eshte perkufizimi i TV Klan!

   Delete
  2. Ne qe i shofim ne televizor eren nuk ua ndjejme, por figuren po :-(

   Delete
 3. bqirat thuaj me mire o imazheshqip

  ReplyDelete

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!