"

September 6, 2012

Gamor ti, gamor kush t'vuni


Muli dhe sekretarja e tij personale studjojnë në shtypin partiak metodat se si të trajtojnë opozitën parlamentare shqiptare. 

Dy bejtexhinj të revoltuar i këndojnë:

O Flamur more Flamur
Vare veten me ushkur!
Gamor ti, Gamor kush t’vuni
Sot a nesër, valo druni!
8 comments:

 1. Replies
  1. Qazim Mulletit i vje anes e ones ky. As Mon Kukalesh nuk osht ky.

   Delete
 2. Ky kenka njiri serios e i perkushtum per punen e vet. Durim gomarit paska e zog gomarit kenka!

  ReplyDelete
 3. Ne fakt jane 3 gomere ne nje dere :-)

  ReplyDelete
 4. Sikur sekretarja te ishte burre me mire do ishte. Do i dukej si shkop gome MULIT.

  ReplyDelete
 5. Kon per ta rraf si gamori ne duhon ket kokqypin kur te bjere nga fiku.

  ReplyDelete
 6. Si shume na jan shtu kta gamore.

  ReplyDelete
 7. Mjere ky popull,qe ka gamore ne pushtet

  ReplyDelete

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!