"

August 19, 2015

“Body on Me”, Rita Ora publikon videoklipin erotik të këngës me Chris Brown (foto&video)
Rita Ora ka publikuar videoklipin e këngës “Body on Me”, një bashkëpunim me Chris Brown. Videoja ishte menduar të bëhej pubik sot, por këngëtarja e ka publikuar atë në rrjetet sociale, për shkak të padurimit të fansave. Videoklipi përmban skena të nxehta dhe është konsideruar si më i guximshmi i këngëtares shqipare.


Body On Me
Rita Ora ft Chris Brown*    *    *No comments:

Post a Comment

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!