"

February 25, 2016

Jon Bon Jovi koncert në Tiranë (foto & video)


Këngëtari me famë botërore i muzikës rok, Jon Bon Jovi vjen në Tiranë në 14 mars.

Ai jep një koncert në kuadër të aktiviteteve të Bashkisë së Tiranës.
Sipas posterit zyrtar të shpërndarë, mësohet se ai do të vijë në kryeqytetin e Shqipërisë për “Ditën e Verës” më 14 mars 2016.
Ai do të japë një koncert në stadiumin “Qemal Stafa” në orët e mbrëmjes, konkretisht në orën 20:00.

Koncerti është i hapur për publikun. Koncerti i Bon Jovit do të mbahet në stadiumin “Qemal Stafa”, një natë para nisjes së shembjes së tij.


“Siç e do tradita artistët më të mirë vijnë në Shqipëri për të festuar Ditën e Verës. Këtë vit G.A Tirana Eventsdo te sjelle bandën e famshme Bon Jovi në Stadiumin Qemal Stafa, një natë para nisjes së shembjes së tij. Le të jetë kjo natë pra një festë muzike, si dhe një kujtim i bukur për vitet që na shoqëruan në këtë stadium” – thuhet në njoftim.Bon Jovi 
You Give Love A Bad Name
video*    *    *

No comments:

Post a Comment

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!