"

January 18, 2017

Gënjeshtra i ka këmbët… si të Gridës


Gënjeshtra i ka këmbët… si të Gridës. OSBE përgënjeshtron PD-në
Partia Demokratike akuzoi sot përmes Grida Dumës kryebashkiakun Veliaj se ditën e hënë nuk ka qenë në Tiranë për t’u kujdesur për punën publike, por ka udhëtuar me charter privat drejt Parisit.

Veliaj i mohoi akuzat, duke publikuar axhenden e ditës së Hënë, ku deklaroi se mes të tjerave ishte takuar edhe me ambasadorin e OSBE, Borschardt dhe atë austriak, Sattler.


Nisur nga këto replika midis PD-së dhe Bashkisë së Tiranës, Dita kontaktoi me zyrën për media të OSBE-së ku kërkoi një sqarim nëse kryebashkiaku Veliaj është takuar ditën e hënë me ambasadorin Bernd Borschardt.


Në sqarimin e OSBE për DITA thuhet:

“Ambasadori i OSBE-së Borchardt dhe ai i Austrisë Sattler zhvilluan një takim me kryetarin e bashkisë Veliaj më 16 janar, në orën 11:00, në mjediset e Bashkisë, për të diskutuar projekte të përbashkëta në kuadër të kryesisë austriake të radhës të OSBE-së”.*    *    *

No comments:

Post a Comment

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!