"

September 18, 2015

Imami - refugjatëve: Bëni fëmijë me europianët për t’i pushtuar vendet e tyre (Video)


Një Imam i njohur u ka thënë myslimanëve që të shfrytëzojnë krizën e migrantëve për tu ‘shumëzuar’ me qytetarët europianë në mënyrë që t’i ‘pushtuar vendet e tyre’.Sheikh Muhammad Ayed mbajti fjalimin në xhaminë Al-Aqsa në Jeruzalem duke thënë se arsyeja e vetme që Europa po mirëpret refugjatët është për t’i shfrytëzuar si burim pune.


Ai tha se Europa po përballet me një katastrofë demografike derisa u bëri thirrje myslimanëve që të kenë fëmijë me perëndimorët ‘për ti mposhtur, me lejen e Allahut’.


“Përgjatë Europës, të gjitha zemrat janë të mbushura me urrejtje ndaj myslimanëve. Ata do të donin të ishim të vdekur, por ata kanë humbur pjellorinë e tyre, kështu që ata po kërkojnë pjellori në mesin tonë. Ne u japim atyre pjellori. Ne do të bëjmë fëmijë me ata, sepse ne do të pushtojmë vendet e tyre”, tha ai.


*    *    *


No comments:

Post a Comment

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!