"

August 12, 2015

Ndaje këtë Coca Cola puthje me Milosheviqin /Ove Coca Cola Poljupce neka dobiju Mlosevici


Një fotografi e mbërritur në redaksitë e mediave kosovare shpreh indinjatën e disa qytetarëve që kanë hasur në një shishe Coca Cola me sloganin e tyre të fundit “Ndaje Coca Cola puthjen me …”.

Në Kamenicë ky slogan ka një frazë mjaft provokuese për të gjithë shqiptarët. Aty shkruan: “Ove Coca Cola Poljupce neka dobiju Mlosevici” e shqipëruar dhe e përshtatur i bie: “Ndaje këtë Coca Cola puthje me Milosheviqin”.

Kjo ka indinjuar mjaft qytetarët kur kujtojmë që vetëm për një shprehje “Republikë” dhe një shfaqje të flamurit tonë kuq e zi, serbët shpërthejnë propagandën.


*    *    *

No comments:

Post a Comment

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!