"

August 29, 2015

Këto xhirime, më 1999 e tronditën Serbinë (Video)


Gjatë luftimeve të vitit 1999, para bombardimeve të NATO-s, botën e përshkoi një video. Në të shfaqet një fshat i braktisur (Mihaliqi i Vushtrrisë) dhunshëm nga banorët shqiptarë, pasi që ishte bombarduar nga forcat militare serbe.
Në xhirim pastaj, nga distanca, kapen forcat serbe duke plaçkitur dhe djegur fshatin, transmeton Telegrafi.

Në mesin e ushtarëve e policëve serbë, kishte edhe serbë në uniforma civile.

Ndaj kësaj videoje kishte reaguar makineria propaganduese e kasapit të Ballkanit, Sllobodan Milosheviq, sepse në të shiheshin të gjitha fytyrat e këtij regjimit fashist antishqiptar: një regjim që vret, spastron etnikisht, shkatërron, djeg, vjedh ...

Për më shumë, shikoni videon*    *    *No comments:

Post a Comment

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!