"

October 29, 2015

Flamuri Kombëtar, Heronjtë e Flamurit dhe leshtë e tyre


Para ndeshjes historike kundër Armenisë flamuri kombëtar është përdorur si përparëse berberi.

Fotografitë janë marrë nga profili publik i berberit Erti Biturku në Instagram dhe kjo nuk i ka pëlqyer aspak tifozëve.

Kavajasi Biturku u ka qethur leshtë me radhë futbollistëve të Kombëtares Lorik Cana, Elseid Hysaj, Odise Roshi, Bekim Balaj, Sokol Çikalleshi, Andi Lilaj, e shumë të tjerë përpara ndeshjes me Armeninë.

Por, ajo që bie në sy është përparësja që berberi ka përdorur, e cila rezulton të jetë flamuri i Shqipërisë.

Për t’u dukur sa më patriot, berberi dhe futbollistët e kanë tepruar me këtë gjest. Flamuri Kombëtar nuk është për t’u përdorur si përparëse në berberhane, qoftë edhe për leshtë e futbollistëve, që u bënë Heronj duke mbrojtur po këtë Flamur në Beograd!!*    *    *

No comments:

Post a Comment

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!