"

December 26, 2017

Era e Çizmes shkon deri në Amerikë!!? Bebe Rexha zhduk nga Instagrami ‘fjalët e mëdha’ për Monika Kryemadhin


Këngëtarja me famë botërore Bebe Rexha me sa duket është penduar për “fjalët e mëdha”, që shkroi për Monika Kryemadhin.


Pak ditë më parë ajo publikoi një postim, ku vlerësonte kushurirën për guximin dhe arritjen e depërtimit të daljes nga mentaliteti shqiptar.


 “Ka ende miliona gra neper bote te cilat jane te shtypura dhe jane gra si kjo qe po sjellin ndryshimin!Kjo grua eshte e forte. Ajo eshte nje nene. Ajo eshte nje grua. Eshte nje moter. Ajo eshte e para grua ne drejtimin e nje partie politike ne Shqiperi. Ajo ka thyer barrierat dhe i ka dhene jo vetem grave shqiptare por edhe grave te tjera neper bote si puna ime kurajon per te ndjekur endrrat!
Duke u rritur me eshte thene te flas vetem kur me drejtohen, tani une flas e shprehem sa here kam dicka per te thene.

Faleminderit Monika Kryemadhi qe nuk pranon barrierat!” shkruante ndër tjera ajo.


Monika Kryemadhi Çizmja has been removed from Instagram.*    *    *
No comments:

Post a Comment

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!