"

August 11, 2015

Ilir Meta zhvesh nudo gazetarin e ABC news


Një kronikë e pazakontë është shfaqur këtë pasdite në ABC News, televizioni që përgjatë sezonit veror transmeton direkt nga bregdeti i Jugut atmosferën e plazhit. Lajmi se Ilir Meta gjendej me pushime në Jalë me Menduh Thaçin, duket se u eklipsua nga incidenti që i ndodhi gazetarit Eni Shehu gjatë intervistës me dy politikanët.

Kryetari i Parlamentit u xhirua me kamera gjatë ditës së tij të pushimit në Jalë, ku, së bashku kryetarin e PDSH-së së Maqedonisë, po notonin mes shkëmbinjëve. 

Pasi dolën nga deti, ata të dy me rrobabanjo shkëmbyen batuta me gazetarin, të cilin, Ilir Meta e ftoi të heqë kanatjeren dhe të futej në det për t'u freskuar. Eni u duk entuziast dhe nuk ia prishi kreut të Kuvendit. Pasi zhveshi kanatjeren dhe gjithë ç'kishte nëpër xhepa, u drejtua për tek shkalla mbi shkëmbinj.

Por, një incident i sikletshëm po aq sa edhe humoristik i ndodhi gazetarit, kur sapo u hodh në det për të notuar. Një dallgë e vogël por e rrezikshme, bëri që rrobabanjot e tij të uleshin deri tek gjunjët, duke dhuruar një moment të papërsëritshëm, që shkaktoi të qeshura tek "spektatorët" Meta e Thaçi. Shfaqja e të pasmeve në prani të dy politikanëve u shoqërua me batuta dhe si për të qetësuar sado pak situatën, Ilir Meta komentoi: "Nga transparenca s'ka asgjë të keqe".*    *    *
No comments:

Post a Comment

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!