"

December 19, 2015

A keni dhimbje koke? Një doktor në Afrikë ka gjetur metodën e shërimit!
Në video shihet se si mjeku në një fis afrikan aplikon terapinë e tij kundër dhimbjes së kokës.

Dhimbja e kokës është një problem i madh, posaçërisht për ata që vuajnë nga migrena kronike.

Fjalët nuk mund ta përshkruajnë këtë metodë, prandaj më mirë shikoni videon:

Do you have headaches? 
A doctor in Mozambique has the solution! *    *    *

2 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!