"

December 14, 2015

Shqipëri-Zvicër, paqe ndërmjet vëllezërve Xhaka


Ragip Xhaka, babai i Taulant dhe Granit Xhakës, dëshiron që ndeshja ndërmjet Shqipërisë dhe Zvicrës të përfundojë në barazim.

Ai po ashtu ka thënë se dëshiron që këto dy skuadra të kualifikohen tutje dhe insisto se nuk do të ketë probleme në mes të dy kombëtareve.

“Jam duke shpresuar për një barazim dhe të dy skuadrat të kualifikohen në raundin tjetër”, tha Ragipi për Blick.ch.

“Disa lojtarët të Shqipërisë janë rritur në Zvicër, ata e njohin dhe do të respektojnë njëri tjetrin”.

Kujtojmë se Shqipëria dhe Zvicra do të takohen në kuadër të Euro 2016 më 11 qershor të vitit 2016.


*   *   *

No comments:

Post a Comment

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!