"

January 16, 2016

Iluzioni skandaloz që po çmend internetin


Në shikim të parë, ju mund të keqkuptoheni nga kjo fotografi, duke e quajtur atë skandaloze! Por nëse fokusohesh, do të kuptoni se është një pozë krejt e pafajshme!

Në foto shfaqet një burrë lakuriq, i përkulur, duke puthur fëmijën e tij. Shpatullat me qime, koka pa flokë dhe veshi i tij i majtë, krijojnë një iluzion optik të tmerrshëm, që fillimisht çmendi përdoruesit e internetit. Koka dhe shpatulla e tij, ngatërrohen lehtësisht me mollaqe të pasmesh, ndërsa veshi është detaji që të “çmend”.

Që nga dje, kur foto u ngarkua online nga “theyanus”, ajo është shpërndarë më shumë se 3 milion herë në “imgur”. Dhe nuk u desh shumë kohë për përdoruesit e rrjeteve sociale për të sjellë versione të tjera të kësaj fotoje.
*     *     *No comments:

Post a Comment

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!