"

January 14, 2016

Super Klopp


Ndeshja ndërmjet Liverpoolit dhe Arsenalit ishte më e mira e këtij edicioni në Premierligë, e cila përfundoi me rezultat të barabartë 3:3. Por, pavarësisht kësaj, fytyra qendrore e këtij takimi ishte Jrgen Klopp, i cili mori vëmendjen e të gjithëve, me festimin e golave, sidomos atë të Joe Allenit në minutat e fundit të ndeshjes. Trajneri gjerman i tillë kishe qenë edhe në Dortmund dhe të njëjtën po e bën edhe në Liverpool dhe qysh tashmë ka fituar zemrat e tifozëve në Anfield.
*    *    *
No comments:

Post a Comment

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!