"

November 24, 2013

Falimenton Belle Air

Mijëra prenotimeve nuk u dihet fati!


Kompania Belle Air ka vendosur që të pezullojë fluturimet e saj. Shkak për këtë është bërë kriza ekonomike, si dhe fakti që llogaritë e kësaj kompanie janë bllokuar prej 18 ditësh.


Pas tetë vjet operimesh të susksesshme nga Shqipëria drejt destinacioneve evropiane dhe anasjelltas, kompania Belle Air është detyruar të pezullojë përkohësisht fluturimet e saj.

Të ndodhur përballë një situate tejet të vështirë e kemi të pamundur për të vazhduar fluturimet. Arsyet që na çuan në këtë  pezullimim janë situata e përgjithshme ekonomike, rënia e fuqisë blerëse, reçesioni në tregjet kryesore ku operojmë, si dhe bllokimi prej më se 18 ditësh i të gjitha llogarive bankare të kompanisë “Belle Air”, thuhet në një deklaratë të kompanisë “Belle Air”.

Në deklaratë thuhet se udhëtarët që kanë blerë biletë në këtë kompanië, do të kompensohen.

Me ndihmën e kompanisë ajrore  italiane Blue Panorama, u ofrojmë mundësinë e mbrojtjes nëpërmjet blerjes së biletës me një çmim tarife mbrojtje të gjithë pasagjerëve me bileta Belle Air, duke filluar nga 25.11.2013 nën markën “Low Cost Blu Express” të kompanisë “Blue Panorama Airlines” nga Tirana drejt Italisë dhe anasjelltas, ofertë që varet nga sasia e vendeve të mbetura në shitje dhe destinacioni i përzgjedhur. Për të vazhduar procedurat Ju lutemi telefononi në +355 42 390 111.

Të gjithë pasagjerët qe kanë prerë bileta nëpermjet kartës së kreditit dhe që kërkojnë rimbursimin e biletave, duhet të kontaktojnë me bankat që kanë lëshuar këto karta krediti dhe të paraqesin kërkesën së bashku me referencat e biletës.

Për të vazhduar proçedura të tjera rimbursimesh, Ju lutem kontaktoni në 355 42 390 390.
Të gjithë klientët “Belle Air” dhe kushdo që dëshiron të blejë një biletë nga Tirana drejt Bergamos (Orio Al Serio), Bolonjës, Milano Malpensa, Romë Fiumicino, Pizës, Venecias dhe Veronës dhe anasjelltas, mund të telefonojnë në qendrën e kontaktit “Blue Express” të “Blue Panoroma Airlines” +39 06 959 86666, ose të vizitojnë faqet web: 
www.blu-express.com,
www.blue-panorama.com
thuhet në deklaratë.

Kompania ndërkohë premton se do të rikonstruktohet, me qëllim rikthimin në treg.*   *   *

No comments:

Post a Comment

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!