"

November 28, 2013

Fotot brenda makinës së deputetit Olldashi pas aksidentit


Gazeta “DITA” publikon sot për herë të parë pamje nga brenda automjetit të deputetit Sokol Olldashi pas aksidentit. Vihet re që makina ka vetëm një dëmtim që mund të konsiderohet serioz: shtypje në tavan që mendohet sipas raportit që ka shkaktuar edhe plagën në kokën e deputetit. Eshte interesante që edhe ekspertët e përcaktojnë aksidentin e Olldashit nga më të lehtët në tabelën e koeficentëve, kanë vendosur numrin 8. Në një nga fotot shihet se tavani ka ardhur në lartësinë e kokë-mbështetëses. Në brendësi makina ka disa airbeg të hapur, perfshirë edhe airbegun e sipërm në krahun e pasagjerit.*   *   *
1 comment:

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!