"

October 11, 2015

Armeni-Shqipëri, Francë 2016, Kombëtarja mbërrin në stadium, ky është formacioni kundër Armenisë (Foto)

Kombëtarja shqiptare është gati për ndeshjen kundër Armenisë.
Kombëtarja shqiptare ka mbërritur në stadium, ku pritet të zhvillohet ndeshja vendimtare kundër Armenisë.


Djemtë tashmë do të dalin në stërvitje para takimit të tyre më të rëndësishëm në karrierë, ku në rast të fitores do të siguronin direkt kualifikimin në Euro 2016.Po ashtu është bërë i ditur edhe formacioni kundër armenëve, ku pritet të ketë shumë befasi, pasi jashtë formacionit është lënë Lenjani, që ka qenë startues në çdo ndeshje.
*    *    *


No comments:

Post a Comment

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!