"

October 13, 2015

Sa shqiptarë do të luajnë në “Euro 2016”?


Kombëtarja Shqiptare shkroi historinë duke u kualifikuar për herë të parë në “Euro 2016”.

Për rrjedhojë, në Francë do të luajnë 24 lojtarë për Shqipërinë.

Por, këto nuk janë “shqipet” e vetme që luajnë në Kampionatin Europian.

Në këtë kampionat gjenden edhe shqiptarë, të cilët luajnë me përfaqësuese të tjera.

Shkodran Mustafi pritet të luajë me Gjermaninë, si dhe Adnan Januzaj me Belgjikën.

Ndërkaq janë shtatë futbollistë shqiptarë që do të luajnë me Zvicrën: Granit Xhaka, Xherdan Shaqiri, Valon Behrami, Pajtim Kasami, Blerim Xhemaili dhe Admir Mehmedi.

Këtyre futbollistëve me origjinë shqiptare mund tiu shtohet edhe mbrojtësi i Danimarkës, Riza Durmishi, ekipi i të cilit shkoi në play-off, pasi Shqipëria u rendit në vendin e dytë.*    *    *
No comments:

Post a Comment

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!