"

October 12, 2015

Me plis në Paris/MBËRRITJA E KUQEZINJVE NË TIRANË

Me plis

Në Paris!

Kjo ishte thirrja e tifozëve shqiptarë në mbështetje të ëndrrës së Kombëtares kuq e zi.

Një moto e kthyer në realitet në mbrëmjen historike të 11 tetorit 2015 në Armeninë e largët.

Qeleshja është kthyer tashmë në një simbol në mbështetje të përfaqësueses, jo vetëm në stadium dhe në rrugë, por mbi të gjitha në ekipin kuqezi.

Pas suksesit në Jerevan, De Biasi zbriti nga autobusi i Kombëtares me qeleshe në kokë.

Trajneri dhe lojtarët e përfaqësueses kuqezi u pritën në hotel mes brohoritjeve të dhjetëra tifozëve, që mbështetën skuadrën në afro 2600 kilometra distancë.

Tirana ishte e mbushur sot me sportdashës që kishin dalë në çdo cep për të mbështetur ekipin kombëtar.

Foto-Reporteri i DITA-s, Klevis Janko ka kapur disa nga momentet më pikante të ditës së sotme, ku gëzimi dukej në fytyrën e çdo shqiptari.

Më poshtë fotot e pritjes së heronjve kuqezi në Tiranë…
*    *    *

No comments:

Post a Comment

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!