"

October 11, 2015

Kombëtarja shqiptare kualifikohet në Euro 2016, shpreson Xherdan Shaqiri


Xherdan Shaqiri shpreson se Kombëtarja shqiptare do të kualifikohet në Euro 2016
Futbollisti shqiptar i cili luan për Zvicrën, Xherdan Shaqiri, ka postuar një shkrim në rrjetet sociale në të cilën ka shkruar “Nga Talin. Shumë fat për vëllezërit e mi sonte në Armeni. Bëjeni sikur ne”.


Shaqiri së bashku me kombëtaren zvicerane gjenden në Talin të Estonisë, ku Zvicra do të zhvillojë duelin ndaj estonezëve.


Kjo është hera e parë që Xherdan Shaqiri del hapur publikisht, mbështetja duhet të shërbejë si motivim për skuadrën shqiptare që sonte i duhet vetëm fitorja që të kualifikohet direkt në Francë Euro 2016.
*    *    *

No comments:

Post a Comment

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!