"

October 11, 2015

Mijëra banorë të Tiranës dalin të festojnë në shi për Kombëtaren/FOTO

 Mijëra tifozë kanë dalë në rrugët e Tiranës pas fitores së Shqipërisë në Armeni.

Pavarësisht shiut, banorët e kryeqytetit janë derdhur rrugëve për të festuar.

Entuziasmi është në maksimum dhe kjo është e kuptueshme.

Bulevardi Dëshmorët e Kombit dhe rrugët kryesore janë bllokuar nga festimet spontane.*    *    *


No comments:

Post a Comment

Eng - - - Comments that are offensive, discriminatory against race, nationality, gender, religion and/or expressed in any other unlawful grounds are strictly prohibited! Thank you!
Alb - - - Ndalohen komentet me fjalë fyese, si dhe komentet që nxitin diskriminimin e përhapjen e urrejtjes mbi baza nacionale, racore, fetare dhe mbi çfarëdo baze tjetër antiligjore. Ju faleminderit!